En Comú Podem Rubí celebra una assemblea virtual el proper 7 de juliol

L'organització farà balanç de la tasca del grup municipal i plantejarà propostes per la nova etapa post-Covid19

Membres i simpatitzants d'En Comú Podem Rubí, el maig de 2019
Membres i simpatitzants d'En Comú Podem Rubí, el maig de 2019 | Carla Serra
Redacció
03 de juliol del 2020
El Consell de Coalició d'En Comú Podem Rubí ha convocat, per al proper dimarts 7 de juliol, la seva primera assemblea virtual a partir de les 18.30h. El consell proporcionarà un enllaç per connectar-se a la trobada, però també disposarà, al seu local (la Sala Neus Català, situada al c/ Ulloa, 9-11) d'un espai amb totes les garanties sanitàries per qui no disposi de connexió.

L'assemblea servirà per "fer balanç, reflexió per poder reconduir un nou Pla de Reconstrucció", i per tant se centrarà en dos punts: la rendició de comptes del grup municipal d'En Comú Podem i la proposta per a la nova etapa post-Covid19. Una etapa, "la nova normalitat", que per al Consell "ha de suposar la superació d'antics problemes que s'han sumat a les conseqüències econòmiques i socials de l'actual crisi produïda per la Covid-19. Diem superació ja que entenem aquesta crisi com una oportunitat per fer un canvi de model posant a les persones al centre", expliquen els convocants.

"En un món en transició on creix la incertesa global, on els populismes xenòfobs amenacen la nostra cohesió social, on el futur és percebut més com una amenaça o incertesa que com una oportunitat, és necessari recuperar la confiança, l’esperit de pacte i de negociació. Aquest sempre ha sigut el nostre compromís amb les nostres bases i així ho hem fet", continuen.

Pel que fa a la virtualitat de l'assemblea, el Consell de Coalició considera que també és un canvi que suposa una oportunitat per modernitzar el funcionament de l'organització i facilitar la participació de la gent. Tot i això, si es necessita participar des del local, caldrà reservar enviant un correu a encomupodemrubi@gmail.com o bé enviant un Whatsapp, o trucant, al 644 899 062.