El Concurs de comparses de Carnaval 2019 ja està en marxa

La rua de Caranval d'enguany es celebrarà el dissabte 2 de març

La comparsa “Lego” de l’Escola Montserrat, guanyadora del primer premi 2018
La comparsa “Lego” de l’Escola Montserrat, guanyadora del primer premi 2018 | Ajuntament de Rubí
Redacció
19 de febrer del 2019
El Carnaval d'enguany s'iniciarà el 28 de febrer coincidint amb el Dijous Gras i finalitzarà amb el tradicional enterrament de la Sardinada el dia 6 de març. Entre aquestes dates, el pròxim 2 de març se celebrarà el Concurs de comparses en el marc de la tradicional rua.

Les inscripcions per participar en el concurs ja estan obertes i tots els grups que competeixin al certament optaran a tres premis de 700 €, 400 € i 200 € respectivament. L'únic requisit per participar en el concurs és formar part d'un col·lectiu de mínim cinc persones. 

El jurat del certamen, integrat per diverses persones vinculades al món de la cultura, puntuarà les comparses segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l'ambientació musical i el suport d'elements com vehicles o carrosses. Per facilitar la valoració, durant la desfilada els grups participants hauran d'anar identificats amb un rètol i hauran d'efectuar coreografies o figures en moviment en el punt on estigui situat el jurat. El seu veredicte es donarà a conèixer el dimecres 13 de març en un acte a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. 

Tots aquells col·lectius que estiguin interessats a participar en el concurs es poden inscriure fins al 27 de febrer a qualsevol de les dues Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Les bases del certamen es poden consultar al web de l'Ajuntament de Rubí.