El Consell Local per la República de Rubí es presentarà oficialment el 9 de juliol

L'acte estava previst pel 12 de març, però es va haver de suspendre pel coronavirus

El Consell Local per la República ja té nova data de presentació oficial
El Consell Local per la República ja té nova data de presentació oficial | Marta Casas
08 de juliol del 2020
El Consell Local per la República de Rubí ja té data de presentació oficial, després que s'hagués de suspendre l'acte previst el dia 12 de març a causa del coronavirus. Aquell dia, els impulsors van mantenir una breu trobada amb la premsa per explicar que s'havien constituït com a entitat, amb uns estatuts propis, per poder començar a funcionar i realitzar activitats a la ciutat.

L'acte de presentació serà finalment aquest dijous, 9 de juliol, a les 19h als jardins de l'Ateneu, i comptarà amb la presència d'un membre de Fem Consell. Després hi haurà un refrigeri de coca dolça i cava.

La idea, segons expliquen els impulsors, és mostrar a la ciutadania de Rubí que continuen actius i engrescar-los a que s'adhereixin a les diverses comissions que ja funcionen en el sí del Consell en actiu. Durant la pandèmia, el Consell per la República de Rubí va organitzar una xerrada virtual per cridar a l'objecció fiscal a la monarquia, i també va fer entrega de 100 mascaretes a la residència Primer de Maig.