consell local per la república

El Consell Local per la República de Rubí es presentarà oficialment el 9 de juliol

L'acte estava previst pel 12 de març, però es va haver de suspendre pel coronavirus

per Marta Casas , 8 de juliol de 2020 a les 10:00 |
El Consell Local per la República ja té nova data de presentació oficial | Marta Casas
El Consell Local per la República de Rubí ja té data de presentació oficial, després que s'hagués de suspendre l'acte previst el dia 12 de març a causa del coronavirus. Aquell dia, els impulsors van mantenir una breu trobada amb la premsa per explicar que s'havien constituït com a entitat, amb uns estatuts propis, per poder començar a funcionar i realitzar activitats a la ciutat.

L'acte de presentació serà finalment aquest dijous, 9 de juliol, a les 19h als jardins de l'Ateneu, i comptarà amb la presència d'un membre de Fem Consell. Després hi haurà un refrigeri de coca dolça i cava.


La idea, segons expliquen els impulsors, és mostrar a la ciutadania de Rubí que continuen actius i engrescar-los a que s'adhereixin a les diverses comissions que ja funcionen en el sí del Consell en actiu. Durant la pandèmia, el Consell per la República de Rubí va organitzar una xerrada virtual per cridar a l'objecció fiscal a la monarquia, i també va fer entrega de 100 mascaretes a la residència Primer de Maig.

 

Participació