22 persones s'incorporen aquest dijous a l'Ajuntament gràcies a diversos plans d'ocupació

"Enfeina't" i "Treball als Barris" han contractat peons de jardineria, peons paletes i administratius

Els plans d'ocupació han permès contractar 22 persones a l'Ajuntament
Els plans d'ocupació han permès contractar 22 persones a l'Ajuntament | César Font (Ajuntament de Rubí)
Redacció
08 de juliol del 2020
Aquest dijous s'incorporaran al consistori 22 persones, que han estat contractades a través de plans d'ocupació: l'Enfeina't, que ha contractat 16 persones per 9 mesos i Treball als Barris, que en contractarà 6 més també per 9 mesos.

A través de l'Enfeina't s'han contractat peons de jardineria, peons paletes i administratius, gràcies a l'aportació de 299.037,33 euros del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i una de municipal de 13.317,26 euros. Pel que fa a Treball als Barris, que ha incorporat tres peons de jardineria i tres peons paletes el Consistori ha aportat 5.160,84 euros i la subvenció ha estat 136.917,95.

El programa Enfeina't consisteix en la contractació laboral i acompanyament a la contractació i inserció de les persones desocupades de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació i evitar que es cronifiqui i facilitar experiència professional per a la seva inserció laboral.

A banda d'aquestes noves incorporacions, el Rubí Forma desplega el programa Ubicat, que es dirigeix a persones en situació de desocupació, majoritàriament de llarga durada, persones inactives i treballadors en situació de precarietat laboral. L'Ubicat és un programa d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. En aquesta convocatòria, Rubí ha rebut una subvenció de 114.526,76 euros que permetrà 61 persones desocupades rebin formació personalitzada.