diversitat funcional

L'Ajuntament cedeix dues aules i uns lavabos de l'Estatut als usuaris de FUPAR

L'objectiu és que els usuaris rubinencs no s'hagin de desplaçar cada dia a Terrassa

per RubiTV.cat, 10 de juliol de 2020 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei de Diversitat Funcional de l'Ajuntament de Rubí cedirà, fins el 24 de juliol, dues aules i uns lavabos de l'Institut L'Estatut perquè els usuaris del centre ocupacional FUPAR de Terrassa que resideixen a Rubí puguin continuar rebent el servei sense haver-se de desplaçar a la ciutat veïna.

Així, les 16 persones que participen al centre de Terrassa podran utilitzar les instal·lacions de l'Institut de 9h a 13h cada dia.


La FUPAR és una entitat d’economia social i sense ànim de lucre de referència al Vallès Occidental, constituïda el 23 de setembre de 1985 com a entitat continuadora de l’activitat dels Tallers Protegits Amat Roumens, creats el 23 d’agost de 1971, per donar continuïtat al procés de formació i inclusió sociolaboral de les persones adultes amb diversitat funcional. Actualment atén més de 300 usuaris a través del seu Centre Especial de Treball i el seu Centre Ocupacional.

 

Participació