Reclamen mesures urgents per frenar les curses il·legals en una carretera entre Ullastrell i Abrera

Els alcaldes dels dos municipis han signat una carta dirigida als Mossos d'Esquadra

Redacció
12 de juliol del 2020
La BV-1202, al seu pas per Ullastrell
La BV-1202, al seu pas per Ullastrell | A.U.
L'alcalde d'Ullastrell, Jaume Puig, i l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, han signat una carta adreçada als comissaris del cos de Mossos d'Esquadra de les Regions Metropolitanes Sud i Nord per reclamar "mesures urgents" per frenar les curses il·legals de cotxes en el tram de la BV-1202 que uneix els dos municipis.

Tal com denuncien a l'escrit, els darrers caps de setmana diversos veïns d'ambdues localitats han alertat de l'organització d'aquests esdeveniments no autoritzats, en què, manifesten, els participants "realitzen un seguit de conductes que no només generen inseguretat sinó que posen en perill concret la integritat física de la resta d’usuaris de la via".

Segons Puig, l'objectiu és demanar a Trànsit un augment de la vigilància i les mesures de control davant la problemàtica que, denuncien, tenen lloc tant de dia com de nit en una via "en què es practica molt esport i hi ha animals salvatges" i per tal d'evitar desgràcies. Per a Naharro també manifesta la seva preocupació i assenyala que la signatura és un primer pas "per demanar una reunió per reivindicar la normalitat en el trànsit de forma "urgent".

A la carta, els dos alcaldes estenen la mà, a través del cos de vigilats d'Ullastrell i la Policia Local d'Abrera, per a realitzar serveis conjunts. Fins ara, els agents d'Abrera ja han dut a terme controls, alguns conjuntament amb Mossos, a qui demanen l'adopció de mesures i més presència policial per tal d'evitar aquests fets.