Detenen quatre joves al Vallès una hora després de robar amb violència unes noies a Barcelona

Els Mossos els han aturat a l'àrea de servei de Santa Perpètua de Mogoda, quan fugien en direcció a França

Els Mossos detenen un pare i un fill per vendre haixix a menors d'edat
Els Mossos detenen un pare i un fill per vendre haixix a menors d'edat | Mossos d'Esquadra
NacióSabadell
13 de juliol del 2020
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest divendres quatre joves, d'entre 19 i 21 anys, a l'àrea de servei de l'AP-7, que hi ha a l'altura de Santa Perpètua de Mogoda, una hora després d'haver robat amb violència tres noies que havien conegut durant la matinada a Barcelona.  

Els detinguts, amb domicili a França, les van conèixer en una zona d'oci de Barcelona i van continuar la festa en un hotel de la ciutat, on estaven allotjats. Cap a les set del matí, es va iniciar una discussió quan un dels detinguts va intentar agafar la bossa de mà d'una de les noies per sostreure-li els diners.

Segons els Mossos, la noia va ser colpejada violentament a la cara quan va intentar impedir-ho i una altra noia va rebre un cop al nas quan intentava ajudar la seva amiga. Poc després, els quatre joves van fugir de l'hotel amb un cotxe amb matrícula francesa, mentre les noies van demanar auxili al personal de la recepció, que va alertar al 112.

Després de difondre a totes les unitats policials la informació del turisme per començar la recerca, agents del cos van localitzar-lo circulant per l'AP-7. Els van aturar a l'àrea de servei de l'autopista, que hi ha al municipi vallesà. Van comprovar que els quatre ocupants eren els presumptes autors del robatori amb violència comès una hora abans a la capital catalana.

Els Mossos els van detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i lesions. Els arrestats passaran a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Sabadell en les pròximes hores.