L'ombra reprograma el club de lectura amb Gemma Ruiz i «Ca la Wenling»

El club de lectura es va haver de suspendre pel coronavirus, i serà demà a la mateixa llibreria

Gemma Ruiz presentarà la seva nova novel·la el 18 de març a Rubí
Gemma Ruiz presentarà la seva nova novel·la el 18 de març a Rubí | Adrià Costa
Redacció
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:20h
El club de lectura de la llibreria L'ombra del mes de març, com tota la resta d'activitats, es va haver de suspendre a causa del coronavirus. La convidada era la periodista Gemma Ruiz, per endinsar-se en la seva nova proposta, Ca la Wenling, de l'editorial Proa, i que és la seva segona novel·la després del gran èxit assolit amb Argelagues. La llibreria ha aconseguit reprogramar aquest acte, per demà, dimecres 15 de juliol a les 18.30h.

Ca la Wenling explica la vivència d'una immigrant xinesa que treballa en una perruqueria, en la qual també es desenvolupen històries paral·leles: "hi ha jubilades de Gràcia, joves tossudes, una embarassada enamorada, llàgrimes de la guerra del Vienam, productes de cosmètica francesa, injustícies forjades a Amèrica i racisme ben empeltat", explica la sinopsi del llibre.

Gemma Ruiz (Sabadell, 1975), és periodista i treballa al servei d'informatius de TV3, fent les cròniques culturals. Durant sis anys també va fer les cròniques teatrals del programa La nit al dia.