Rubí no farà «festa de retrobament» al setembre

El Consistori també suspèn definitivament el Festival Rrandom per evitar actes multitudinaris que suposin un risc de transmissió de la Covid-19

Un Holly Dolly per la Festa Major del 2019
Un Holly Dolly per la Festa Major del 2019 | Ajuntament de Rubí
Redacció
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:43h
L’Ajuntament de Rubí ha decidit suspendre el Rubí Random Music Festival i la festa de retrobament que havien de tenir lloc al setembre com a mesura de precaució davant la Covid-19. En definitiva això suposa la suspensió definitiva de la Festa Major de Rubí, que l'Ajuntament va ajornar el mes de juny, i per tant també la celebració de la Festa Major Petita, que se celebra cada any el primer cap de setmana de setembre.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, el Consistori ha decidit cancel·lar tots els actes multitudinaris que puguin afavorir la transmissió del coronavirus, especialment ara que se n’han detectat rebrots a l’àrea metropolitana.

Tant la Festa Major com el Rrandom havien de celebrar-se del 25 al 29 de juny, però la pandèmia va obligar a cancel·lar les dues propostes, i es va substituir per una mínima celebració per Sant Pere. Les entitats ja havien començat a treballar en una "festa de retrobament" al setembre, però finalment, i per tal d'evitar el risc de propagació de la Covid-19, aquesta proposta ha quedat definitivament anul·lada.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha comunicat la decisió aquest dimarts a tots els grups municipals. “És complicat renunciar a la feina feta i, sobretot, a la il·lusió que hi diposita tantíssima gent, però la nostra prioritat és garantir al màxim la seguretat de la ciutadania i de totes les persones que havien d’intervenir en aquests actes. Havíem fet un esforç per adaptar el RRandom i la programació festiva del setembre a la situació d’emergència sanitària però, finalment, hem optat per evitar qualsevol risc, per mínim que fos”, ha explicat.