llibreries

Sandro Bassi presenta «La Nacionalien», una novel·la gràfica sobre l'alienació digital

Lectors, al tren! va acollir una interessant tertúlia sobre la relació que tenim amb el mòbil

per RubiTV.cat , 16 de juliol de 2020 a les 11:00 |
Sandro Bassi presenta «La Nacionalien», una novel·la gràfica sobre l'alienació digital | J.A. Montoya

Lectors, al tren! va acollir divendres la presentació de la novel·la gràfica La Nacionalien, de l'artista veneçolà Sandro Bassi, que va compartir alguns dels secrets del procés d'elaboració d'aquesta novel·la que tracta sobre l'alienació digital i de com un mal ús dels mòbils pot arribar a provocar una dependència que ens allunya de la resta de la humanitat.


La presentació la va obrir una introducció de Montse Marcet, propietària de la llibreria, i va comptar amb intervencions de Fernando Diego, editor de Libros del Zorro Rojo i Andrea Rovira, cap de premsa de la mateixa editorial. Després hi va haver una tertúlia entre els assistents sobre l'ús dels telèfons mòbils, un aparell molt present a les nostres vides, i més encara en el període de confinament.

Els originals de Sandro Bassi es podran veure exposats a Lectors, al tren! durant tot el mes de juliol, i el mateix autor tornarà a la llibreria el proper 23 de juliol, de 18h a 20h, per signar exemplars de la novel·la. Caldrà reservar cita prèvia per tal de garantir les mesures de seguretat establertes.

 

Arxivat a:
Cultura
Participació