Aquest dissabte s'entreguen els premis «Gent del barri, gent de Rubí»

L'Associació de Veïns del Mercat i el club de billar Golden Pool han escollit els guardonats del 2019 i el primer semestre de 2020

L'Hotel Sant Pere II de Rubí
L'Hotel Sant Pere II de Rubí | Hotel Sant Pere II
Redacció
16 de juliol del 2020
L'Hotel Sant Pere II (c. Segre, 27) serà novament l'escenari del lliurament dels premis Gent del barri, gent de Rubí que atorga cada any l'Associació de Veïns de la Zona Mercat i el club de billar Golden Pool, per reconèixer el treball de persones o entitats de Rubí corresponents al 2019 i el primer semestre del 2020.

Pel que fa al 2019, les entitats han decidit guardonar el coreògraf Albert Sans, el cantautor Jere, la pintora Rosario Jiménez, el jugador de petanca Óscar Zamorano, el taekwondista Unai Flores i el duet Kiko & Loli, que col·laboren habitualment en les festes de l'Associació de Veïns de la Zona Mercat. A més, rebran també un reconeixement les entitats AVAN, amics de la neurologia i el Club Balmes, un club de taekwondo i de judo.

Pel que fa al primer semestre de 2020, rebran un dels premis Ismael i Rubí, dos cantants que també col·laboren amb l'entitat, i dues entitats: l'escola Pole Sport Alarjarín i l'Associació Rubí Musical Segle XXI, "La banda de Rubí". Hi ha dos premis més que l'AV Zona Mercat i el club de billar Golden Pool no han donat a conèixer, sinó que se sabran el mateix dia del lliurament, aquest dissabte 18 de juliol a les 18h.