El Consell Comarcal modifica el pressupost 2020 per redirigir fons a pal·liar els efectes de la Covid-19

L'assignació econòmica mensual dels grups comarcals es destinarà a la investigació de la lluita contra el coronavirus

La sessió plenària d'aquesta tarda s'ha celebrat en format virtual
La sessió plenària d'aquesta tarda s'ha celebrat en format virtual | CCVO
NacióSantCugat
17 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:35h
El Ple del Consell Comarcal ha aprovat per unanimitat aquesta tarda el canvi de destí de diferents partides del pressupost 2020 per respondre a l'emergència provocada per la crisi del coronavirus i destinar fons econòmics per fer front als efectes de la pandèmia.

El pressupost 2020 preveia 15.000 euros destinats als pressupostos participatius, en concret per desenvolupar tres projectes. Aquests diners finalment es destinaran a fer front a l'impacte de la Covid-19 amb el benentès que els tres projectes es podran desenvolupar l'any vinent, sense tornar a presentar les propostes ni fer selecció. Una partida que servirà per la compra de lots de productes higiènics pels rebostos municipals.

D'altra banda, també s'hi sumarà l'assignació econòmica mensual dels grups comarcals a la investigació de la lluita contra el coronavirus. L'aportació es farà a la Fundació Docència i Recerca Mútua de Terrassa i l’Institut d’Investigació i Innovació Parc taulí, que rebran una aportació de 10.923 euros cadascuna. Els grups comarcals que han renunciat a les assignacions són el PSC, ERC, Junts per Catalunya, En Comú Podem, Ciutadans, Tot per Terrassa i el PP. El grup de CAM- AMUNT ha decidit no renunciat atès que segons han manifestat destinen aquests recursos a projectes de caire social.