Seguirà l'ambient variat amb núvols i sol

El termòmetre pujarà lleugerament a la segona part del dia

Redacció
17 de juliol del 2020
Un dia amb alternatives
Un dia amb alternatives | ND

Aquest divendres seguirà l'ambient variable amb núvols i sol. Un i altre s'alternaran, especialment a la primera part del dia. La nuvolositat serà la tònica i, a diferència d'aquest dijous, no s'esperen pluges tan generalitzades, en el cas que n'hi hagin seria molt puntual i aïllat. 

El dia es llevarà amb núvols, molt presents i taparan el cel, amb un mercuri que registrarà uns valors semblants els d'aquest dijous. Ja a partir del migdia, i sobretot a la tarda, s'espera que hi hagi més presència del sol. A més, ho farà amb una temperatura que pujarà progressivament.


El Servei Meteorològic de Catalunya, que manté activat un avís per intensitat de pluja  a la façana litoral i fins al migdia, preveu un dia amb intervals de núvols que seran més presents al matí i també al final del dia. 

Podria haver-hi alguna precipitació, però seria molt aïllada i puntual. S'espera que el sol acabi veient-se. La temperatura, a la segona part de la jornada, pujaran. La mínima es mourà entre els 16 i 21ºC, mentre que la màxima ho farà entre els 25 i 30 ºC, una mica més alta que dijous.