L'Horitzó - Can Mir, campió de la WeLeague 7

L'equip competirà a la primera divisió la temporada que ve

Imatge d'arxiu de l'equip de futbol 7 adaptat de Rubí
Imatge d'arxiu de l'equip de futbol 7 adaptat de Rubí | Horitzó-Can Mir
Redacció
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:02h
L'Horitzó - Can Mir, el club creat pel Club Esportiu Horitzó i el Club Escola de Futbol Can Mir, s'ha proclamat campió de la segona divisió de la WeLeague 7, organitzada per la Fundació FEDAMAR, de jugadors amb diversitat funcional, i que compta amb el suport de la Federació Catalana de Futbol.

L'equip ha fet una tasca immillorable, i més tenint en compte que aquesta és la seva primera temporada en competició, i que tots els membres de l'equip jugaven junts per primera vegada. La Covid-19, a més, ha obligat a interrompre la competició.

El treball dut a terme per l'entrenador, Xavi Mas, l'Ilyas Barrouhou, segon entrenador i Míriam Roca, delegada, ha donat els seus fruits pel que fa a l'evolució dels jugadors i les fites que han aconseguit: l'Horitzó - Can Mir ha quedat primer amb sis punts de diferència respecte el segon, la UE Sitges, i ha aconseguit ser l'equip amb més gols a favor (69) i menys en contra (8). A més, els tres dels seus jugadors han estat els que més gols han marcat - José Luis Girón (18), Juan Manuel Girón (16) i Ayoub El Kassah (13) -, a més del porter, Sergio González, que ha estat el menys golejat.

Formen també part de l’equip l’Oriol, el Sergio, l’Alejandro, l’Amine, el José Manuel, el Rubén, l’Efrain, el Juan José, el Carlos, el Muhamed i el Xavier.

L'equip afronta el repte de competir l'any que ve a la primera divisió de la WeLeague 7, on s'haurà d'enfrontar a equips molt potents, com el CD Torre Baró (campió d’aquest grup), UE Mollet, UE Cornellà “A”, Arquera Mataró, Terra Negra i altres equips d’arreu el país que s’incorporaran per primera vegada a la competició.

Els clubs rubinencs impulsors d'aquest projecte, el CEF Can Mir i el CE Horitzó, declaren sentir-se "molt orgullosos" de l’evolució d’aquest projecte conjunt, "que demostra que la col·laboració entre entitats es sempre positiva i permet assolir reptes importants". També perquè situa el treball realitzat en el camp de l’esport adaptat i inclusiu en un bon nivell i promociona el nom de la nostra ciutat en aquest àmbit.