Així serà el «Sant Jordi» d'estiu a Rubí

Les llibreries organitzen activitats adaptant-se a les mesures de seguretat

L'organització ha explicat que no serà un Sant Jordi, però intentaran que s'hi assembli
L'organització ha explicat que no serà un Sant Jordi, però intentaran que s'hi assembli | Bernat Cedó
Redacció
22 de juliol del 2020
Actualitzat el 23 de juliol a les 9:06h
Després que el 23 d'abril no es pugués celebrar la Diada de Sant Jordi a causa de la situació de pandèmia, la Cambra del Llibre de Catalunya va traslladar aquesta celebració al 23 de juliol, amb unes mesures "duríssimes i restrictives" que evitin qualsevol mena d'aglomeracions.

A Rubí, la llibreria Lectors, al tren! acollirà una signatura de llibres de la novel·la gràfica La Nacionalien de Sandro Bassi, que va presentar el passat divendres a la mateixa llibreria. Per assistir a la cita, s'haurà de reservar cita prèvia demanant-ho presencialment a la mateixa llibreria o enviant un correu [email protected].

Pel que fa al Racó del Llibre, ha organitzat també una parada a la carpa davant de la llibreria durant tot el dia, i a la tarda hi haurà dues signatures de llibres a la mateixa carpa: a les 17h, Jorge Portela, a les 18h, Enric Escofet - amb el seu Rubí Desaparegut - i a les 19.30h, una presentació de Sr. Dolor, me cansé de ti, de l'autora local Blanca Vallhonrat.

Enric Escofet també signarà Rubí Desaparegut de 19h a 20h a L'ombra, que també tindrà una parada davant de la llibreria durant tot el dia.

Pel que fa a Rubí Acull, que preveia fer una exposició d'obres d'art amb finalitat solidària, finalment ha hagut de suspendre-la perquè l'Ajuntament li ha denegat el permís.