Totes les qüestions que es tractaran al ple municipal del mes de juliol

En destaca l'aprovació del Pla Local de Residus 2019 - 2025

L'Ajuntament de Rubí
L'Ajuntament de Rubí | RubiTV.cat
Redacció
23 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:08h
Aquesta tarda se celebrarà el ple municipal corresponent al mes de juliol, que s'avança una setmana al que és habitual, i que tindrà 22 punts a l'ordre del dia: 16 corresponen a la part resolutiva, i només hi haurà tres mocions dels grups municipals, dues d'ERC - per demanar la commemoració del centenari de Mercè Pàninker i en contra de la pròrroga o ampliació de les concessions de les autopistes AP-2 i AP-7 - i una de l'AUP, en suport de les entitats de Rubí en temps de la Covid-19.

De la part resolutiva, el punt més destacat serà l'aprovació definitiva del Pla Local de Residus 2019-2025, mentre que el gruix de les qüestions a tractar l'ocuparan diversos tràmits amb relació a contractes que s'han vist afectats per la Covid-19. També s'aprovaran els festius locals del 2021 a Rubí, i la sol·licitud d'entrada a la xarxa Eurocities Fòrum d'Assumptes Socials. A més, s'aprovaran preus d'expropiació d'una tercera part indivisa d'una fina situada a l'avinguda Massana, els fulls d'apreuament municipals corresponents al projecte d'ampliació del pont de Cova Solera i l'addenda de pròrroga del conveni de col·laboració i d'encàrreg de gestions entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament, i l'annex per ajuts de la Covid-19.

El ple començarà a les 17h i serà telemàtic, com els darrers. El vídeo es podrà seguir en streaming des de Ràdio Rubí i la web de l'Ajuntament, i també minut a minut a RubiTV.cat.