Castellbisbal suspèn la seva Festa Major

La Festa de l'Aigua i la Llum se substitueix pel cicle cultural "Cadira't"

Activitats de rivalitat entre els veïns de Castellbisbal
Activitats de rivalitat entre els veïns de Castellbisbal | A. Mateu (Ajuntament de Castellbisbal)
NacióDigital
29 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:23h
L'Ajuntament de Castellbisbal ha decidit anul·lar la Festa Major de l'Aigua i la Llum, que se celebra entre mitjans i finals d'agost, davant les recomanacions de les autoritats sanitàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

La celebració se substituirà per un cicle cultural, entre el 7 i el 30 d'agost, i que porta per nom Cadira’t, omple’t de cultura!

El Cadira’t inclourà un total de tretze propostes que es faran en un format presencial i amb aforaments reduïts. Les activitats, que se celebraran principalment al pati de Can Margarit, a la pista coberta de l'Escola Montserrat i a la piscina d'estiu, seran gratuïtes, però caldrà inscriure-s'hi prèviament.

L'Ajuntament de Castellbisbal treballava des de fa mesos amb la Coordinadora d'Entitats per tal de redefinir la Festa Major, però vista l'evolució de la pandèmia ha considerat convenient anul·lar-la de manera definitiva, però per fer palès que no es vol renunciar a la cultura - com no s'ha fet durant l'estat d'alarma - s'ha organitzat el Cadira't, i ben aviat es donarà a conèixer la programació.