Rubí ja compta amb dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

L'any 2019 es van fer un total de 4.051 càrregues

Rubí ja compta amb set punts de recàrrega
Rubí ja compta amb set punts de recàrrega | Localpres
Redacció
31 de juliol del 2020
Rubí ja compta amb dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics, ubicats a la zona d'aparcament posterior del Rubí Forma i a tocar del pavelló de Can Rosés. Cada punt compta amb dues preses que permeten la càrrega de dos vehicles de manera simultània. Aquestes fonts d’alimentació ofereixen una potència de 14,4 kW i la càrrega es fa a través de cable de tipus Mennekes que ha de portar l’usuari o usuària. El seu ús està limitat a quatre hores per permetre la rotació entre usuaris.

Aquests punts s’afegeixen als tres punts de càrrega de la Fotolinera, ubicada davant del Rubí Forma, i els dos ubicats a la Masia de Can Serra.

Al llarg del 2019, la fotolinera va registrar un total de 4.051 recàrregues, una mitjana d'11 al dia. El nou punt de darrera el Rubí Forma ha de servir per descongestionar en part la fotolinera, mentre que el punt de can Rosés és una aposta repartir els punts per diferents espais de la ciutat i oferir el servei als residents de la zona així com als usuaris del complex esportiu.

Per carregar en aquests punts, cal disposar d’una targeta de recàrrega de vehicle elèctric, clauers o bé a través de l’aplicació EVCharge. Aquesta també funciona per als punts de la fotolinera.