Maria Teixidor i Josep Lluís Santamaría, escollits presidenta i director del Circuit de Barcelona-Catalunya

El Consell d'Administració ha ratificat avui els càrrecs, proposats pel govern de la Generalitat

Maria Teixidó, amb la consellera Àngels Chacón, nova presidenta del Circuit de Barcelona-Catalunya
Maria Teixidó, amb la consellera Àngels Chacón, nova presidenta del Circuit de Barcelona-Catalunya | Circuit de Barcelona-Catalunya
Redacció
01 d'agost del 2020
El Consell d'Administració de Circuits de Catalunya, S.L. ha ratificat avui els nomenaments de Maria Teixidor com a presidenta i de Josep Lluís Santamaría com a director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. Els càrrecs van ser proposats pel Govern de la Generalitat de Catalunya. 

Així, Maria Teixidor pren el relleu de Vicenç Aguilera, president del Circuit fins al febrer de 2020, i de Josep Mateu, president del RACC, que posteriorment ha estat exercint aquest càrrec de forma interina. Josep Lluís Santamaría adopta el càrrec que des de l'any 2015 exercia Joan Fontserè com a director general.

Maria Teixidor és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, advocada i mediadora especialitzada en propietat intel·lectual, industrial, gestió de llicències i drets immaterials i Compliance, i també és creadora d'eines tecnològiques legals, com LegalTech. Entre 2015 i 2020 ha format part de la junta Directiva del Futbol Club Barcelona, i també és membre de la Junta de l'Associació per a les Nacions Unides a Espanya.

Josep Lluís Santamaría és llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona i màster en Prevenció de Riscos Laborals, i la seva trajectòria professional s'ha desenvolupat en el món de la consultoria i els estudis per a la construcció. És oficial d'automobilisme amb més de 30 anys d'experiència, i ha estat vinculat al Circuit de Barcelona-Catalunya des de la seva inauguració, l'any 1991, on ha dirigit curses i on forma part de la Comissió de seguiment esportiu. Santamaría, que també és vicepresident de la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA), és president dels oficials d'automobilisme tant de la FCA com de la Real Federación Española de Automovilismo.
 

Josep Lluís Santamaría, nou director del Circuit de Barcelona-Catalunya Foto: Circuit de Barcelona-Catalunya