medi ambient

Nou taller del TrastLab de Caçadors de Trastets

Primera de les dues sessions de 'Stop Motion', a càrrec de Drac Màgic, aquest dissabte

per RubiTV.cat , 22 de febrer de 2019 a les 12:00 |
El taller d'estampació del Trastlab del Caçador de Trastets | Caçador de Trastets
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, el Bibliolab de la Biblioteca de Rubí es transforma en el Trastlab, una activitat organitzada de manera conjunta pel Centre de Recursos Pedagògics de Rubí i l'entitat Caçadors de Trastets.

El projecte col·laboratiu Trastlab es basa en el treball en equip per tal de desenvolupar eines i crear sinergies entre els centres docents, l'entitat Caçadors de Trastets i la Biblioteca de Rubí, mitjançant les sortides a l'entorn natural i urbà per recollir dades i la co-creació amb artistes i alumnes. Així, es creen productes i recursos artístics, plàstics i audiovisuals per conscienciar i sensibilitzar a la població.
El Trastlab constarà de set sessions, els dissabtes a les 11h a l'Auditori de la Biblioteca. En el primer taller, Fem el bosc net, es va realitzar un gran estampat amb pintura.


El segon taller constarà de dues sessions, la primera d'elles, aquest dissabte a les 11h; i consistirà en la realització d'un Stop Motion dinamitzat per l'associació Drac Màgic. La segona sessió serà el proper dissabte, 9 de març.

Els objectius d'aquests tallers són establir una relació de respecte amb l'entorn natural i urbà, així com la seva millora i preservació; l'empoderament de l'alumnat envers les accions de neteja de l'entorn, despertar l'interès científic i de recerca de l'alumnat i activar el criteri crític de l'alumnat envers el comportament i el respecte amb l'entorn.
 

 

Participació