EDUCACIÓ

El govern municipal vol instar la Generalitat a realitzar millores a la Schola

S'ha acordat amb les famílies i la direcció del centre una moció per portar-la al proper Ple

per RubiTV.cat , 22 de febrer de 2019 a les 17:25 |
L'equip de govern s'ha reunit amb la direcció i famílies de la Schola | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat dimecres, la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, el regidor d'Obra Pública, Juan López, i diversos responsables tècnics municipals es van reunir amb la direcció i les famílies de l'Escola Schola per presentar-los l'avantprojecte de modernització del centre.

Aquest avantprojecte és la resposta a molts mesos de denúncies de la situació actual del centre per part de l'AMPA de l'escola, i que planteja quatre solucions progressives de millora prioritzades a partir de les necessitats més urgents de les instal·lacions. La proposta bàsica inclou la creació d'un gran pati central amb un nou nucli d'escala i ascensor, la construcció d'un nou edifici destinat a serveis i millores en l'àmbit de l'eficiència energètica. A més, també suma a les accions, en segon pla, un nou nucli d'escales d'emergència, la construcció de lavabos i despatxos, un pati a coberta, l'increment de les dimensions de les finestres i una ampliació de les aules fins a 50 metres quadrats.  


Durant la trobada, el consistori va explicar detalladament el projecte, va resoldre els dubtes de les famílies i es va acordar portar al Ple de l'Ajuntament una moció consensuada amb la resta de partits que insti la Generalitat a comprometre's amb la millora de l'edifici per tal d'assegurar-se que l'avantprojecte s'executarà.

L'AMPA de l'escola ha agraït l'actuació i asseguren que es tracta d'un pla que l'escola necessita, però insisteixen en la importància de què la Scohola compti, també, amb un pla de manteniment adequat a les necessitats diàries, ja que la reforma plantejada trigarà anys a ser una realitat.
 

 

Participació