Obertes les inscripcions per a la programació de tardor del CRAC

Un total de 37 propostes de diversos àmbits

Redacció
01 de setembre del 2020
Actualitzat el 02 de setembre a les 15:37h
El CRAC torna a recollir menjar i productes per a nadons
El CRAC torna a recollir menjar i productes per a nadons | Marta Casas
El CRAC ja té a punt la programació de cursos i tallers per al primer trimestre del curs, un total de 37 propostes de diversos àmbits: art i expressió, salut i benestar, recursos i humanitats, música, acompanyament a les maternitats i cursos destinats a infants.

D'aquestes propostes, més d'una vintena són novetats per aquest trimestre, com ara el d'ukelele, el de retoc i dibuix digital, running o manualitats artístiques. Tots els cursos requeriran una inscripció de com a mínim 6 persones per tal de començar-los.

Les inscripcions es podran fer des d'avui i fins el 20 de setembre al mateix equipament (de dilluns a dijous de 18h a 20h) o bé a través de la web del CRAC, i les persones que no siguin sòcies hauran de pagar una matrícula de 12 euros.

A causa de la Covid-19, els aforaments als tallers i els protocols de seguretat i higiene a l'equipament seran molt més exhaustius, tal com marca la Generalitat de Catalunya per les activitats en el temps del lleure, i les inscripcions s'aniran acceptant per ordre de rebuda.
 

La programació de tardor del CRAC Foto: CRAC Rubí