El ple d'aquest dijous aprovarà el Pacte per la recuperació social i econòmica de Rubí

L'alcaldessa, Ana Maria Martínez; i la segona tinenta d'alcaldia, Ànnia Garcia, el presentaran al matí

Redacció
02 de setembre del 2020
Aquest dijous se celebra el ple corresponent al mes d'agost
Aquest dijous se celebra el ple corresponent al mes d'agost | Ajuntament de Rubí
El ple municipal d'aquest dijous, 3 de setembre, corresponent al mes d'agost, aprovarà el Pacte per la recuperació econòmica i social de la ciutat de Rubí post-Covid-19. Al matí, l'alcaldessa, Ana Maria Martínez; i la segona tinenta d'alcaldia, Ànnia Garcia, presentaran els continguts d'aquest pacte als mitjans de comunicació.

Aquest serà, sens dubte, el punt més important d'un ple amb quinze punts a la part resolutiva i només dues mocions, si no hi ha altres assumptes d'urgència. Entre d'altres qüestions, a la part resolutiva es donarà compte de la modificació del Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament 2019-2021, de l'informe resum sobre el control intern corresponent a l'any 2019, del Pla anual de control financer i auditories per a l'any 2020, i de l'execució pressupostària i de la morositat del segon trimestre de 2020.

També se sotmetrà a votació l'aprovació inicial dels avantprojectes de les Cartes de Serveis de l'Ajuntament de Rubí, a les quals la ciutadania va poder fer aportacions al llarg del mes de juny. Un altre punt destacat serà l'aprovació de documents comptables relatius al Projecte de Taxació Conjunta d'Expropiació del Col·lector en Alta de Can Xercavins, a més d'un altre punt que fa referència la modificació de capital del préstec del DUET.

Només dues mocions, d'ERC

Al primer ple després de les vacances d'estiu només es debatran dues mocions, totes dues presentades per ERC. Una d'elles és la que els republicans han promogut arreu del territori des que es va conèixer la notícia de la marxa del rei Joan Carles I, a mitjans del mes d'agost. La segona moció és per reivindicar la suficiència financera dels ens locals.