biblioteca mestre martí tauler

La biblioteca ja té a punt la programació de tardor

Xerrades i conferències, formacions, activitats infantils i exposicions farceixen la programació de l'equipament aquest trimestre

per RubiTV.cat, 7 de setembre de 2020 a les 11:30 |
La biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler | RubiTV.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La biblioteca Mestre Martí Tauler ja té a punt tota la programació d'activitats de la tardor, que inclourà xerrades, conferències, exposicions i diverses activitats adreçades a infants, entre d'altres. A més, durant tot el trimestre continuarà essent el punt de donació de sang a Rubí, amb dues jornades cada 15 dies aproximadament entre el setembre i el desembre.

Xerrades i conferències


Els Amics de la UAB i l'Aula d'Extensió Universitària han programat diverses conferències de temàtiques molt variades.

Pel que fa a les xerrades dels Amics de la UAB, hi haurà una conferència de Núria Salam sobre Enginys invisibles (7 d'octubre), Joan Rué parlarà sobre Consensos socials en l'educació (28 d'octubre), Roser Amills oferirà una ponència sobre Dones i literatura (11 de novembre), i tancarà el cicle David Saurí amb L'escassetat d'aigua al món, una vida crírica (16 de desembre). Totes les xerrades seran a les 19h a l'Auditori de la biblioteca.


Els socis de l'Aula d'Extensió Universitària tenen reservada la franja dels dilluns a les 18h. Començaran amb Dret Civil vigent a Catalunya, a càrrec de la Dra. Maria Isàs (26 d'octubre), després vindrà Màrius Serra amb Qui ets (29 d'octubre), Héctor Sànchez parlarà del Brexit, i ara què? i el dr. Gilabert Albarez tancarà el cicle de conferències amb una xerrada sobre Macrobiòtica intestinal.

D'altra banda, el 5 de novembre (19h) la biblioteca ha organitzat una xerrada divulgativa Parkinson. La diferència entre homes i dones en la salut i la malaltia, a càrrec del neuròleg Miguel Aguilar.

 

Participació