La Diada Nacional de Catalunya se celebrarà a Rubí amb restriccions

Està previst que l'ofrena floral comenci a les 9.30h

L'ofrena floral per la Diada Nacional de Catalunya del 2019
L'ofrena floral per la Diada Nacional de Catalunya del 2019 | Marta Casas
Redacció
09 de setembre del 2020
Rubí commemorarà aquest divendres la Diada Nacional de Catalunya a la plaça Onze de Setembre, com és habitual, però amb un seguit de mesures per garantir la seguretat sanitària dels assistents. L'acte arrencarà a les 9.30 h i s’allargarà fins les 11.30 h.

L’acte mantindrà l’ofrena floral institucional, a dels partits polítics i les entitats rubinenques, que hauran de fer inscripció prèviament i la seva participació s’ha reduït a dos representants per organització. A més, aquestes hauran de fer l’homenatge seguint les franges horàries establertes per evitar l’acumulació de persones al voltant del monument Dempeus, de l’artista rubinenca Pepa de Haro.

Per tal d'evitar l'efecte crida, no es faran les actuacions que es fan habitualment; momés es mantindrà el concert de la Cobla Principal del Llobregat.

Els participants a l'ofrena floral hauran de seguir un recorregut establert per accedir a la zona i abandonar-la, per evitar coincidir amb la resta d’assistents. Hi haurà personal desenvolupant tasques d’informació i els cossos de seguretat vetllaran per assegurar que es mantenen les distàncies de seguretat entre participants i assistents.