VÍDEOS «El Porró», millor restaurant de tapes entre Terrassa i Sabadell

L'establiment egarenc s'ha imposat al programa "Joc de Cartes" d'aquest dimecres

Alguns dels concursants i Marc Ribas menjant en un dels establiments participants.
Alguns dels concursants i Marc Ribas menjant en un dels establiments participants. | TV3
LaTorre
10 de setembre del 2020
El Porró Petit, local de tapes situat al carrer de la Palla de Terrassa, és el guanyador del programa "Joc de Cartes" d'aquesta setmana. A l'últim capítol, quatre establiments es disputaven la victòria per a determinar quin és el millor restaurant de tapes de les dues cocapitals del Vallès.
 
La victòria va ser clara: va aconseguir una puntuació de 8 punts, mentre que la resta van aconseguir un 6,4, un 6,3 i un 6,1. Tot i això, des del programa es va voler reconèixer la "qualitat" de cada un d'ells.
 
Malgrat la qualitat mostrada per tots els seus contrincants, el local egarenc es va imposar a un altre establiment de la ciutat, el Foradecarta i a dos de Sabadell: el Gastrobarbes i el Choco Choquito. Marc Ribas, presentador del programa, catalogava l'establiment de "clàssic de Terrassa amb tapes tradicionals, saboroses i amb personalitat".
 
Tot i la merescuda victòria, en Jaume, propietari d'El Porró, assegurava "no quedar-se amb la consciència tranquil·la" per les baixes notes que havia posat als seus rivals. Per això, els donava les gràcies i rebia el perdó dels contrincants, qui asseguraven que "havia jugat". 
Visualitza tot el capítol aquí.