Últim dia de consulta pública per a l’elaboració del reglament d’ús dels horts municipals de Cova Solera

La consulta estarà oberta fins el 15 de setembre

Els horts de Cova Solera
Els horts de Cova Solera | Ajuntament de Rubí - Lali Puig
Redacció
14 de setembre del 2020
L’Ajuntament de Rubí va obrir a consulta pública prèvia l’elaboració del reglament d’ús dels horts municipals de Cova Solera, habilitant un espai a través de la plataforma Participa Rubí perquè tota la ciutadania pugui fer-hi les seves aportacions. La consulta pública prèvia estarà operativa fins al 15 de setembre.

Aquesta consulta pública es fa en compliment de l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que estableix la necessitat de dur a terme aquestes consultes públiques per recollir l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma.

En aquest cas es busca l’opinió de la ciutadania en relació als problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa, la necessitat i l'oportunitat de la seva aprovació, els objectius de la norma i les possibles solucions alternatives regulatòries i no regulatòries.

El nou reglament d'ús dels horts municipals de Cova Solera té l'objectiu de regular els drets i obligacions que han de complir els usuaris d'aquest equipament, així com el règim jurídic de les autoritzacions d'ús privatiu de domini públic atorgades per l'Ajuntament de Rubí sobre els horts. També s'ha de regular el règim de licitació i adjudicació d'aquestes autoritzacions d'ús.