teatre

«Lluita al microteatre» omple la Torre Bassas de reivindicacions socials

Prop de 200 persones van assistir a la cita amb el festival jove

per RubiTV.cat , 17 de desembre de 2018 a les 15:43 |
Una de les representacions del cap de setmana | Lali Puig (Ajuntament de Rubí)
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la Torre Bassas la 3a edició del festival jove de microteatre de Rubí, Lluita al microteatre, on s’han representat vuit obres relacionades amb diverses lluites socials.

Al llarg del cap de setmana, el públic ha pogut gaudir de vuit obres de diverses companyies: Las intocables, de Deku Producciones; El primero, d’Ensemble; Últimes paraules de la flor caiguda, de Fata Morgana; Tot ve de 9, de Microexplicarte; Seminario C, d’Escena 13; Las flores, d’Ojo Peligro; Quitarme el pijama un domingo me parece correr un riesgo innecesario, de Rebellatorum; i Bella ciao!, de Tiamat Teatre.


El col·lectiu artístic SiArt va ser l’encarregat de l’ambientació dels diversos espais de la Torre Bassas on s’han representat les obres, pels quals ha anat circulant el públic assistent, dividit en petits grups.

Tots els muntatges eren de caire reivindicatiu respecte a alguna lluita social. Així, entre les qüestions que centraven les diverses obres hi havia el masclisme, el feixisme, la intolerància, les males condicions laborals o la passivitat social.

 

Participació