Confinen de manera preventiva un altre grup d'alumnes del 25 de setembre per un positiu per coronavirus

Els companys de l'alumne que ha donat positiu hauran d'estar 14 dies en aïllament

Nou positiu a l'Escola 25 de setembre
Nou positiu a l'Escola 25 de setembre | Marta Casas
16 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:12h
L'Ajuntament de Rubí ha confirmat aquest migdia a RubiTV.cat que s'ha donat un cas positiu entre un dels alumnes d'un grup de 6è de Primària de l'Escola 25 de setembre, tal com han informat el Departament de Salut i els Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat.

Així, i seguint el protocol establert per Salut i Educació, els seus companys i companyes hauran de realitzar un confinament preventiu i se'ls farà, a ells també, la prova PCR. El centre ha informat a les famílies que, mentre els seus fills hagin de complir el confinament, es programaran activitats virtuals.

Aquest és el segon cas que es dona a Rubí aquesta setmana al mateix centre. Dilluns, un grup d'alumnes de 2n de Primària no van començar el curs ja que un dels companys, que havia participat en una activitat d'acollida prèvia a l'inici del curs, va donar positiu per coronavirus.

Pel que fa a aquest primer grup, i segons ha informat l'Ajuntament a RubiTV.cat, els alumnes van tornant a classe progressivament. I és que, tot i que el protocol marca que l'aïllament s'ha de fer durant 14 dies, en aquest cas concret i per les condicions de la trobada, no es consideren contactes estrets.