El VII Festival de Blues de Rubí, aquest cap de setmana

Per assistir als concerts s'haurà de fer reserva enviant un mail a societatbluesrubi@gmail.com

Big Dani Pérez, un dels reconeguts artistes que actuaran al Festival
Big Dani Pérez, un dels reconeguts artistes que actuaran al Festival | Big Dani
Redacció
17 de setembre del 2020
La Societat de Blues de Rubí ha organitzat per aquest cap de setmana la 7a edició del Festival de Blues, una activitat que se sol celebrar al juny però que l'emergència sanitària ha obligat a postposar fins ara. El Festival, que habitualment es fa a la plaça d'Anselm Clavé, també ha canviat d'ubicació, i es farà de manera íntegra als jardins de l'Ateneu.

Divendres, 18 de setembre (20h), encetarà el festival el quartet The Blues Fellas, amb Big Dani Pérez al capdavant. Dissabte, els Catalonia Blues All-Stars oferiran, a partir de les 20h, un concert de tres hores de blues non-stop amb els artistes Blas Picon, Víctor Puertas, Balta Bordoy, Oriol Fontanals, Jhonny Big Stone, Oscar Rabadan, Jake, Chino, Arthen Zulem i un altre artista per confirmat. I diumenge, doble sessió: al migdia (12h), Poyo Moyo Blues Trio, presentant el seu nou treball; i al vespre (20h), Wax&Boogie Rythm Combo.

Tots els concerts comptaran amb mesures de seguretat per prevenir el contagi de Covid-19 i l’aforament serà limitat. Les reserves per assistir als concerts s’han de fer a través del correu electrònic societatbluesrubi@gmail.com.