MOVIMENTS SOCIALS

Nova manifestació de Rubí per unes Pensions Dignes, aquest dimecres

La plataforma celebra el seu primer any i anuncia que continuen les accions "per un any de mobilitzacions"

per Carla Serra , 25 de febrer de 2019 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Moviment per unes Pensions Públiques i Dignes de Rubí s'ha tornat a reunir per fer una assemblea a les portes de l'Ajuntament, en la que s'ha donat a conèixer la data de la pròxima manifestació pels carrers de la ciutat. Es tracta d'una mobilització més per lluitar per unes pensions dignes i que, en aquesta ocasió, també servirà per commemorar el primer any de vida de la plataforma. 


La manifestació tindrà lloc el dimecres 27 de febrer a partir de les 18 h i sortirà des de la plaça Pere Aguilera, davant de l'Ajuntament.

Els impulsors del moviment han celebrat els avenços que han aconseguit fins al moment, com la pujada del 3% de les pensions més baixes i la recuperació de l'IPC per a la resta, però insisteixen que cal seguir lluitant pels drets dels pensionistes i de tots els treballadors: assegurar i blindar el servei públic, derogació de les reformes de les lleis de pensions, garantir una revaloració anual de l'IPC, aconseguir una pensió mínima de jubilació de 1.084 euros i un impul real a la Llei de la Dependència, entre d'altres. 


També han fet referència a la convocatòria d'eleccions generals del pròxim 28 d'abril, una cita que esperen que "no trenqui aquesta dinàmica però si ho fa, nosaltres continuarem al carrer". I han agraït el soport d'altres moviments socials de la ciutat com Rubí Sanitat i la Plataforma contra els abocadors per unir-se a les reivindicacions.


 

 

Participació