Últims dies per fer la sol·licitud d'ajudes per a la pràctica esportiva

Les sol·licituds es podran fer fins el proper 22 de setembre

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la pràctica esportiva
Oberta la convocatòria d'ajuts per a la pràctica esportiva | Marta Casas
Redacció
21 de setembre del 2020
Demà finalitza el termini per sol·licitar ajuts per a la pràctica de l'esport federat, les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars i les activitats esportives d'inclusió corresponents a la temporada 2019-2020.

Els ajuts estan adreçats a infants i joves d'entre 4 i 18 anys que realitzen activitats esportives a través d'entitats o d'associacions de mares i pares de Rubí o d'altres ciutats en cas que no existeixi oferta d'una activitat esportiva concreta al municipi.

El topall màxim és de 525 euros per sol·licitud, amb l'objectiu que no hi hagi desequilibris entre disciplines, i es poden subvencionar les quotes d'inscripció i les mensuals o anuals, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de la roba esportiva (aquestes últimes, fins a un màxim de 125 euros).Les  beques esportives d’aquesta temporada estan dotades amb una partida pressupostària de 120.000 euros.

La concessió es farà segons la renda anual de la unitat familiar, amb un percentatge que s'establirà en funció del nivell de renda.  En el cas de les activitats d’inclusió, els percentatges de la subvenció s’incrementen un 5% per a aquelles famílies que tinguin dret a rebre un ajut parcial.

La documentació per la sol·licitud s'haurà de presentar preferentment de manera telemàtica a trabés de la seu electrònica, o bé presencialment a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament, demanant cita prèvia.

A la convocatòria 2018-2019 es van rebre 430 sol·licituds corresponents a diferents disciplines esportives, 335 de les quals van reunir tots els requisits per ser acceptades, i es van concedir els 120.000 euros previstos.