L'Ajuntament i Sorea treballen per compensar els afectats de les incidències en les factures de l'aigua

La concessionària de la gestió de l'aigua a Rubí revisarà els imports cas per cas per estudiar i resoldre individualment cada situació

Una aixeta d'aigua oberta
Una aixeta d'aigua oberta | ACN
Rubitv.cat
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:57h
L'Ajuntament de Rubí i la concessionària de la gestió de l'aigua a la ciutat, Sorea, treballen plegats en la revisió de les facturacions emeses durant el període de confinament decretat a causa de la pandèmia. 

Davant la impossibilitat de dur a terme lectures de comptadors a les mateixes vivendes de forma presencial durant el període de l'estat d'alarma, la companyia va cobrar una estimació de consum a cada contracte igual que al del mateix període de l'any anterior. La voluntat, segons l'empresa, aproximar-se al consum real i impactar el mínim als usuaris. 

Malgrat que en la majoria de casos les estimacions de consum han estat properes a la realitat, en alguns casos s'han produït desajustos o errors de càlcul en les factures. Així doncs, d'acord amb el consistori, Sorea revisarà en detall tota la facturació emesa per detectar i compensar qualsevol incidència que s'hagi produït pel sistema de facturació.