Rubí té 16 grups confinats per la Covid-19 a nou escoles i instituts

El regidor d'Educació, Víctor García, i l'alcaldessa, Ana Maria Martínez, repassen l'estat dels centres educatius a Ràdio Rubí

L'escola Montessori dona la benvinguda als seus alumnes
L'escola Montessori dona la benvinguda als seus alumnes | Marta Casas
NacióDigital
02 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 14:33h
El regidor d'Educació, Víctor García Correas, ha explicat aquest matí en una entrevista a Ràdio Rubí, acompanyat de l'alcaldessa, Ana Maria Martínez, la situació de les escoles i instituts de Rubí pel que fa a la Covid-19.

Actualment, Rubí té 16 grups confinats en un total de nou centres educatius de la ciutat: quatre a La Serreta, dos al Torrent dels Alous i un a cadascun dels altres instituts (Duc de Montblanc, L'Estatut i el J.V. Foix). Pel que fa a les escoles, un grup de l'ESO i un de Primària continuen confinats a l'Escola Ribas, dos a l'Escola 25 de setembre, dos més a la Montessori i un a l'Escola Bressol Lluna.

El regidor ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a les famílies: "això passarà durant tot el curs, hi haurà grups confinats i grups que aniran tornant"; però ha assegurat que la traçabilitat és molt bona i els plans de contingència de les escoles estan funcionant molt bé, amb la qual cosa "els infants i joves de la ciutat estan protegits als seus centres educatius".

L'alcaldessa, per la seva banda, ha reiterat el seu agraïment als centres educatius i ha lloat la tasca conjunta que s'ha fet amb la regidoria d'Educació per posar en marxa el curs amb totes les garanties de seguretat, i ha fet un repàs de totes les mesures que s'han aplicat en coordinació amb les diverses escoles i instituts: augment de la neteja, l'obertura d'espais que serveixen de patis per a centres com la Schola (pl. Montserrat Roig) o el Regina Carmeli (pl. Salvador Allende), la distribució de tanques per separar espais a les escoles o els talls de trànsit a les hores d'entrada i sortida dels alumnes.