Comença una recollida de signatures reclamant millores en l'atenció sanitària a Rubí

El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí les lliurarà a l'alcaldessa el proper 17 d'octubre

Un home signant per reclamar millores en l'atenció sanitària a Rubí
Un home signant per reclamar millores en l'atenció sanitària a Rubí | Marta Casas
06 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:03h
El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí s'ha adherit a les mobilitzacions que a tot l'Estat es realitzaran per la convocatòria de la Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat i per la Defensa de la Sanitat Col·lectiva.

Així doncs, l'entitat s'incorpora a la reivindicació en caràcter local, ja que "ens afecta directament a la ciutadania de Rubí".

Per expressar aquest suport, el MPPD ha iniciat una recollida de signatures, que lliuraran a l'alcaldessa Ana María Martínez durant la concentració del proper dissabte 17 d'octubre, a les 12h a l'Ajuntament de Rubí.

Els punts per signar es repartiran entre associacions veïnals, empreses, centres culturals i CAP: demà dimecres, a les 9h al CAP Mútua de Terrassa; dijous al CAP Anton de Borja i divendres al CAP Sant Genís. A partir de la setmana que ve, membres de l'assemblea instal·laran la parada de recollida de signatures a la plaça de Pere Esmendia - davant la sabateria Bendranas - a partir de les 17.30h, i també als FGC.

Diversos equipaments també tenen fulls de signatures: el CRAC, la Sala Neus Català, l'Associació Solidaritat i Ajuda Veïnal i les associacions de veïns de Ca n'Oriol i Les Torres-Rubí 2000.

Les cinc demandes que adreça el MPPD en el full de recollida de signatures són reforçar l'atenció primària als CAP, que es destini un 25% del pressupost de Salut a l'atenció primària, que s'obrin els CAP de forma global i presencial, que els centres de Rubí passin a formar part de l'Institut Català de la Salut (ICS) i la construcció d'un hospital propi o un CUAP.