Rubí recull 4.200 signatures per reclamar millores en l'atenció sanitària

El MPPD i la plataforma Rubí Sanitat les han lliurat a l'alcaldessa aquest dissabte

Un home signant per reclamar millores en l'atenció sanitària a Rubí
Un home signant per reclamar millores en l'atenció sanitària a Rubí | Marta Casas
19 d'octubre del 2020
El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí (MPDD) i la plataforma Rubí Sanitat s'han adherit a les mobilitzacions que s'han realitzat aquest dissabte en defensa de la sanitat pública, amb una concentració a la plaça de l'ajuntament, i en la qual han lliurat més de 4.200 signatures que han estat recollint al llarg de les darreres dues setmanes a diversos punts de la ciutat.

Els impulsors de la campanya han manifestat el seu agraïment i la seva satisfacció per arribar a un nombre tan alt de signatures: "És una xifra que ens ha sorprès a nosaltres mateixos", han reconegut. "Però això vol dir que la ciutadania de Rubí té una preocupació real per l'atenció sanitària a la nostra ciutat", han afegit.

La recollida de signatures es va iniciar el passat 6 d'octubre, i durant la primera setmana en van recollir més de 1.300. Després, "i tenint en compte que hi ha hagut un fia festiu pel mig", recorden, han arribat a la xifra total de 4.206.

L'alcaldessa rep les signatures i es compromet a fer-les arribar a Salut
 

L'alcaldessa de Rubí rebent les signatures Foto: Marta Casas



L'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, ha estat present a la concentració i ha rebut el paquet amb les signatures dels seus conciutadans, i s'ha compromès a fer-les arribar al Departament de Salut "sempre que atenguin la nostra petició de reunió". També ha dit que espera que permetin que una persona representant dels convocants de la concentració la pugui acompanyar a aquesta futura reunió.

Martínez ha refermat el seu compromís amb la defensa de millores en l'atenció sanitària de Rubí, un dels pilars de l'acció política del govern municipal.