esports

L'Olímpic Can Fatjó, segon premi al foment dels valors dels Premis Solidaris de la Fundació FCF

El vídeo "Trenca el Mur de la Desigualtat" és guardonat pel foment del valor de la igualtat en el món del futbol

per RubiTV.cat, 27 de febrer de 2019 a les 11:45 |
L'Olímpic Can Fatjó, segon premi al foment dels valors de la Fundació FCF | FCF
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha estat l’escenari escollit per albergar la tercera edició dels Premis Solidaris, uns guardons que busquen premiar aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen la solidaritat, l'ètica esportiva i els valors més enllà dels camps i pavellons de futbol i futbol sala.

Els vuit premis es divideixen en tres blocs: individual, col·lectiu i extraordinari del jurat, i cadascun dels vuit té un primer, segon i tercer classificats. Es donen premis a un jugador, un entrenador, un àrbitre, un club, al joc net, a l'ètica esportiva, al foment dels valors i el premi extraordinari del jurat.L'Olímpic Can Fatjó va rebre el segon premi, en el bloc dels premis col·lectius, al foment dels valors, pel vídeo Trenca el Mur de la Desigualtat, un vídeo que promou la igualtat dins del món del futbol. David Galobardes, coordinador del club, va ser l'encarregat de recollir el guardó.

L'acompanyaven Gina Seguí i Ana Maria Lora, autores del vídeo; i José María Pérez, ajudant de Galobardes.El segon premi ha estat compartit amb la iniciativa Cap nen sense pilota, mentre que el primer el va rebre el Futsal Cirera Aliança Mataró, un nou equip de futbol sala format per persones amb transtorn mental sever. El podi el van tancar les campanyes de promoció dels valors de la Fundació Esportiva Camprodon.

Gina Seguí, David Galboardes, José María Pérez i Ana Maria Lora recullen el premi de la Fundació FCF Foto: FCF

 

Participació