Arrenca la Marxa Familiar del Centre Excursionista de Rubí

Es podrà fer qualsevol dia entre el 24 d'octubre i el 29 de novembre

La Marxa Infantil no es podrà celebrar enguany
La Marxa Infantil no es podrà celebrar enguany | Cedida
Redacció
24 d'octubre del 2020
El Centre Excursionista de Rubí (CER) arribava aquest any a les 50 edicions de la Marxa Infantil de Regularitat, una activitat a la qual han participat milers de nens i nenes de la ciutat al llarg de tota la seva història, i que en les darreres edicions comptava amb prop de 400 parelles inscrites.

L'excepcionalitat del moment ha fet que el CER hagi ideat un nou sistema per poder celebrar aquesta activitat, ja que les circumstàncies sanitàries no permeten fer-la com cada any. És per això que la Marxa Infantil s'ha transformat en una Marxa Familiar, que es podrà fer qualsevol dia entre el 24 d'octubre i el 29 de novembre, per equips de cinc persones com a màxim i amb les xarxes socials i les fotografies com a aliades.

L'organització proposa un itinerari de 12 quilòmetres, amb sortida i arribada a Can Xercavins, que estarà marcat amb senyals amb franges de color groc i negre, fixades en branques o arbusts.

A més, serà necessari disposar del mapa o del recorregut digital per GPS, tot i que el CER vetllarà perquè la senyalització es mantingui durant tots els dies que es podrà fer el recorregut. Durant l'itinerari, els equips s'hauran de fer una foto al punt que s'indica en el mapa, i enviar-la al correu fotosmarxa@rubicer.cat, indicant el número d'equip i la data en què s'ha fet l'itinerari. Tots els equips que hagin fet l'itinerari i la fotografia rebran un obsequi.

L'organització també convida els participants a publicar les seves fotografies a les xarxes socials, etiquetant el Centre - Instagram, Twitter i Facebook -, per tenir un bon recull d'imatges d'aquesta Marxa excepcional.

Les inscripcions per a la Marxa Familiar s'obriran al llarg del dia d'avui a través de la pàgina web del Centre Excursionista, i en el moment de fer la inscripció, l'organització enviarà els dorsals a l'equip, que s'hauran de descarregar i imprimir.