sorteig

SORTEIG d'un sopar per a dues persones a la Villa Malquerida

Neix Buffalo Viejo, el restaurant "virtual" especialitzat en hamburgueses

per RubiTV.cat , 26 d'octubre de 2020 a les 14:30 |
Fa una mica més d'un any arribava a Rubí la Villa Malquerida, el primer restaurant tex-mex a Rubí. Seguint la filosofia de cuina casolana i paciència, característics d'aquest establiment, els seus impulsors han posat en marxa un nou concepte de restaurant a Rubí, el Buffalo Viejo, un nou restaurant "virtual" que funcionarà paral·lelament a la Villa i està enfocat completament al lliurament a domicili i el take away, i dedicat completament a les hamburgueses.

Buffalo Viejo té l'objectiu de marcar la diferència a Rubí en el concepte de les hamburgueses, ja que estan fetes amb ingredients procedents de proveïdors locals i amb salses fetes cada dia. A més, a la carta s'hi poden trobar una gran varietat d'entrants i postres.


Les comandes al nou restaurant "virtual" es poden fer a través de Just Eat, i aviat també a Deliveroo.

Gràcies a un acord amb els impulsors de la Villa Malquerida i el Buffalo Viejo, tots els lectors de RubiTV.cat que comparteixin aquesta notícia a les xarxes socials - i en siguin seguidors - participaran en el sorteig d'un sopar per a dues persones al restaurant Villa Malquierida, un cop puguin tornar a obrir les portes.


El termini per participar en el sorteig finalitzarà el pròxim dimarts, 3 de novembre, i es comunicarà al guanyador pel mateix canal al qual hagi participat: Facebook o Twitter.

 

Participació