Dos curts guardonats a l'Infest opten als premis TAC 2020

Els guanyadors es donaran a conèixer aquest divendres, 31 d'octubre, a Cardedeu

El Festival InFest ja és tradició
El Festival InFest ja és tradició | Marta Casas
Redacció
26 d'octubre del 2020
Aquest dissabte, 31 d'octubre, la Federació d'entitats cinèfiles Terror Arreu de Catalunya (TAC) anunciarà els curtmetratges premiats d'aquest any 2020, en el marc de la celebració del Cardoterror de Cardedeu. Entre els cinc finalistes, hi ha dos curtmetratges que es van poder veure a la cinquena edició del Festival Infest, el passat mes de juliol a Rubí. 

Es tracta de A little taste, de Víctor Català, el "gairebé millor curt" de l'Infest, i El tratamiento, d'Álvaro Carmona, que va rebre el premi del públic.

El jurat format per Luís Tinoco, guionista, director i supervisor d’efectes visuals; Karen Madrid, periodista i directora del programa radiofònic Quimèric; i Juan Rubí Puig, il·lustrador i dissenyador, membre de Dkillerpanda, seran els responsables de lliurar uns premis que aquest any arriben a l’onzena edició.

Els altres curts que han arribat a la final són Flotando, de Frankie de Leonardis, La guarida, de Iago de Soto i Tu último día en la tierra, de Marc Martínez Jord´án. Tots cinc opten a quatre premis: Millor curtmetratge, Millor Interpretació, Millors FX i el Premi del Públic.

La sessió començarà a les 17h al Teatre Esbarjo de Cardedeu, on es projectaran les cinc produccions, i un cop finalitzada es donarà a conèixer el nom dels guanyadors.