Es triplica el nombre de persones ateses per l'ASAV des del mes de març

L'entitat fa una crida a la solidaritat ciutadana per cobrir totes les necessitats

L'entitat recull donacions d'aliments i productes per a nadons
L'entitat recull donacions d'aliments i productes per a nadons | GSV
Redacció
29 d'octubre del 2020
Crit d'alerta de l'Associació Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) de Rubí. Segons informa l'entitat, i en comparació al mateix període del 2019, s'ha triplicat el nombre de persones amb necessitats ateses des del mes de març, l'inici de la pandèmia.

L'ASAV ja ha activat les seves xarxes d'ajuda a través d'aliances amb altres entitats, i també empreses, que estan aportant per fer front a aquesta situació i poder donar resposta a les peticions dins de la segona onada de la pandèmia; però també demana la col·laboració de la ciutadania.

Així, tots aquells rubinencs que ho vulguin, podran fer donacions s'aliments i productes infantils - llet de continuació i bolquers, sobretot - cada matí entre les 8h i les 15h a la seu de l'entitat al carrer Lumière, 7.

L'Associació continua participant al grup Units farem força, creat el mes de març, i que compta amb una xarxa de professionals (professors, psicòlegs, advocats...) que posen els seus coneixements i experiència al servei de les persones més afectades per la situació.

A més, fa unes setmanes que ha impulsat una campanya de venda de polseres solidàries, i a la qual ja s'han sumat diverses cares conegudes de Rubí.