eleccions municipals 2019

Junts Per Rubí proposa crear un gran parc familiar al centre de la ciutat

Jaume Buscallà creu que ha faltat "lideratge" per trobar una nova ubicació als jutjats

per RubiTV.cat , 28 de febrer de 2019 a les 10:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Junts per Rubí ha presentat una de les propostes que inclourà en el seu programa electoral en matèria d'espai públic, un dels aspectes més importants de la ciutat i que l'actual equip de govern no ha cuidat. Concretament, la formació proposa construir un gran parc familiar a la zona cèntrica de la ciutat, a la plaça Salvador Allende.


El parc constaria de diverses zones, destinades a infants, adolescents i joves; diferenciades però alhora que facilitin la relació: una zona esportiva - un parc de barres, que està funcionant molt bé a la Barceloneta i també a Sant Cugat - un espai escènic, una zona wi-fi, i un espai de restauració i bar.

Jaume Buscallà, candidat a l'alcaldia per Junts per Rubí, explica que en el disseny del parc hi participarien dissenyadors juvenils locals que farien un treball original, i no un simple "copia i enganxa" d'altres parcs, tot i que creu que hi ha mdels que es poden extrapolar a la ciutat de Rubí ja que coneixen altres indrets on funcionen. "La ciutat està en un estat que tampoc no cal inventar massa", diu Buscallà, que remarca la importància de dissenyar l'espai pensant en la gent i que aquest convidi a la relació.


Aquesta gran reforma comportaria el trasllat dels jutjats de Rubí, una opció que s'ha barallat durant aquest mandat però que finalment no s'ha dut a terme. Buscallà afirma que això és una demostració de "la manca de lideratge" de l'actual equip de govern, i també ha explicat la solució que proposa Junts per Rubí per materialitzar aquest trasllat.
 

Projecte de refroma del Parc Central de Rubí de Junts per Rubí Foto: Junts per Rubí

 

Participació