Arrenca el cicle d'exposicions «Amb mans de dona» al CRAC

L'escultora Mireia Ferrús dona el tret de sortida a les mostres, fetes exclusivament per dones

El CRAC vol impulsar un nou projecte i vol conèixer l'opinió de la ciutadania
El CRAC vol impulsar un nou projecte i vol conèixer l'opinió de la ciutadania | Marta Casas
Redacció
02 de novembre del 2020
El CRAC acollirà des d'aquest dilluns una exposició de l'escultora Mireia Ferrús, que donarà el tret de sortida al nou cicle d'exposicions Amb mans de dona. Un cicle que inclourà un ampli ventall d'artistes i modalitats - il·lustració, fotografia, escultura... - i que durarà tot el curs, fins l'agost de 2021.

La característica del nou cicle d'exposició és que totes les artistes són dones, moltes d'elles de Rubí, amb l'objectiu de visibilitzar el treball creatiu d'aquestes i donar valor i espai a totes les persones que es vulguin expressar artísticament, a més d'apropar l'art i la cultura a tota la ciutadania de Rubí, un dels objectius del CRAC com a projecte global.

Totes les exposicions duraran unes tres setmanes. Depsrés de Ferrús, durant el primer trimestre es podran veure les il·lustracions de Ruth Aurin i Big Venus, i més endavant hi participaran Raquel Centelles, Mercè Aumatell, Isidermis i Laura Oller, Anna Ciscar, Araceli Plata, Laura Pey i Maria Grimalt, i els articles il·lustrats de temàtica LGTBIQ+ a càrrec de La Ràbia i el col·lectiu CIRC.

L'exposició s'havia d'haver inaugurat el passat divendres, però les noves restriccions decretades per la Generalitat van impedir que l'artista es desplacés fins a Rubí per poder portar les seves peces. En compliment d'aquestes restriccions, l'aforament de la sala - l'espai de la Kafeta del CRAC - serà de 10 persones, i serà obligatori l'ús de mascareta i de gel hidroalcohòlica.