El Celler acull el festival No Woman No Fest per donar visibilitat a la dona artista

L'activitat forma part de la programació del Dia Internacional de la Dona

per RubiTV.cat , 6 de març de 2019 a les 11:30 |
El festival No woman No fest tindrà lloc dissabte 9 de març | La Sonik
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim dissabte 9 de març, El Celler acollirà l'esperat festival No woman No fest, organitzat per La Sonik. Es tracta d'un conjunt d'activitats, emmarcades dins la programació del Dia Internacional de la Dona, que començaran a les 12 h i finalitzaran al voltant de les 13.30 h amb un dinar popular.

Com no podria ser d'una altra manera, l'objectiu d'aquest festival és donar visibilitat a la dona artista i educar i conscienciar a la ciutadania en el fet que les dones també tenen un paper molt important en totes les disciplines de l'art. 


Així doncs, al llarg del matí, en els diferents espais d'El Celler s'oferiran activitats molt diverses. Per una banda, tallers de malabarisme, treballs manuals i una macro-gimcana organitzada conjuntament amb els caus i esplais de la ciutat. En una altra sala hi haurà exposicions de fotografia, pintura i altres disciplines de l'art formades per les obres de dones artistes de Rubí i de ciutats veïnes. Mentrestant, a l'escenari del pati d'El Celler tindrà lloc la Poetry Jam III i els concerts dels artistes Chapaos a la nueva, Marta B, L'arenga, Alba Miras, Mia Fuentes i PD Peluda + Sonik DJ's. 

Finalment, a l'interior de l'espai tindrà lloc la taula rodona Dona migrant, que comptarà amb la participació de Salma Amazin, militant antiracista i contra la islamofòbia, Fatiha Elmouali, tècnica en l'àmbit d'immigració, i Carmen Juares, activista en Dones Migrants Diverses per la dignificació de la feina de la llar i les cures.
 

 

Participació