«No treballem, no paguem»: protesta dels autònoms de Rubí

Els professionals reclamen solucions per tornar a obrir els seus negocis

Més d'un centenar d'assistents a la protesta
Més d'un centenar d'assistents a la protesta | Marta Casas
15 de novembre del 2020
Actualitzat el 16 de novembre a la 13:02h
Més d'un centenar de treballadors autònoms de Rubí, dels sectors de l'hostaleria i la restauració, centres d'estètica, perruqueries i tatuatges s'han concentrat aquest migdia davant de l'Ajuntament de Rubí per reclamar "els seus drets fonamentals: no al tancament", tal com es podia llegir a la pancarta que han penjat a la barana de l'ajuntament.

Entre consignes com "Si no treballem, no paguem" o "Això és una merda, volem treballar", els professionals reclamen poder tornar a obrir els seus negocis, ja que ho estan passant molt malament després de molts mesos amb les persianes abaixades i amb limitacions. "Hem de seguir pagant tot: l'IBI, les escombraries... aquí ningú no perdona res, i nosaltres hem de seguir pagant? Si no treballem, no paguem!", ha lamentat una de les portaveus de la concentració.

Una altra de les demandes del col·lectiu és que es donin ajuts directes a aquells negocis que estan a punt de fer fallida, ja que alerten que molts d'ells hauran de tancar de manera definitiva si la situació de tancament s'allarga. Així mateix, han fet una crida a consumir a Rubí, al comerç local, per ajudar-los en un moment tan difícil.

A la manifestació també hi han fet acte de presència, per donar suport a les demandes del col·lectiu d'autònoms, representants de partits polítics com Roberto Martín (Cs) o Juan José Giner (PP).
 

Autònoms de diversos àmbits professionals reclamen poder tornar a treballar Foto: Marta Casas


Hi haurà ampliació