L'Ajuntament adquireix un nou habitatge per la via del tanteig i retracte

Aquests habitatges s'adjudiquen en règim de lloguer social a persones o famílies en situació de vulnerabilitat que formen part de la borsa de l'Ajuntament

El pis es troba al barri de Les Torres
El pis es troba al barri de Les Torres | Localpres
Redacció
16 de novembre del 2020
L'Ajuntament de Rubí ha exercit novament el dret de tanteig i retracte per adquirir un habitatge, propietat d'una entitat financera i ubicat al barri de Les Torres, per tal de sumar-lo al patrimoni municipal. Es tracta del quart pis que s'incorpora al parc públic per aquesta via des de l'any 2019.

Aquests habitatges s'adjudiquen en règim de lloguer social a persones o famílies en situació de vulnerabilitat que formen part de la borsa de l'Ajuntament.

Per altra banda, el Consistori ha rehabilitat i adaptat un habitatge de propietat municipal, al barri del 25 de setembre, que havia quedat lliure per la defunció de la seva llogatera. El pis també s'ha adjudicat en règim de lloguer a una família de quatre membres que feia cinc anys que esperaven disposar d'un habitatge adaptat, ja que un dels seus membres té una gran discapacitat.

Les obres de rehabilitació per adaptar el pis als requeriments d'una persona amb gran dependència han tingut un cost de 24.000 euros, que s'han assumit a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.