Moren dos veïns de Rubí en un accident de trànsit al Papiol

El conductor del turisme ha estat detingut per homicidi imprudent

Professionals del SEM al lloc de l'accident
Professionals del SEM al lloc de l'accident | ACN (Cedida per Jordi Ruiz)
NacióDigital
29 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:18h

Dos veïns de Rubí han mort aquest diumenge en un accident de trànsit al Papiol mentre anaven en bicicleta per la carretera C-1413a, al punt quilomètric 5, al Papiol. Es tracta d'un home de 66 anys i una dona de 43.

Els Mossos d'Esquadra, que han rebut l'avís a les 11.52 hores, han detingut el conductor del turisme que s'hi ha vist implicat com a presumpte autor d'un homicidi imprudent. A més hi ha un altre ciclista que es troba en estat crític, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). 

La policia l'ha detingut seguint el procés habitual, ja que les primeres investigacions han apuntat que el vehicle hauria envaït el carril en sentit contrari i s'estan buscant les causes del fet. Tal com ha detallat el SCT, la persona que anava al volant ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia i drogues.

Fins al lloc s'han desplaçat set dotacions dels Bombers, cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de la policia catalana.

Amb aquestes dues víctimes mortals ja són 97 -dades provisionals- les que s'han produït aquest any a les carreteres interurbanes catalanes en accident de trànsit.