«Aquest Nadal, el Mercat a casa»: sorteig de 1.000 carros de compra i moltes activitats en línia

L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal ofereix diverses propostes per celebrar Nadal

El Mercat Municipal de Rubí
El Mercat Municipal de Rubí | Marta Casas
Redacció
30 de novembre del 2020
Actualitzat el 01 de desembre a les 10:28h
El Mercat Municipal de Rubí ha engegat la seva campanya de Nadal, que atesa la situació sanitària han titulat Aquest Nadal, el Mercat a casa.

I és que, per tal de complir l'objectiu de portar el Mercat a casa dels usuaris del Mercat, l'Associació d'Adjudicataris sortejarà 1.000 carros de la compra plegables.

Cada parada del Mercat tindrà la seva urna, i farà el sorteig d'un nombre determinat de carros entre tots els clients que posin els tiquets de compra amb les seves dades a l'urna corresponent.

Els guanyadors es donaran a conèixer el dissabte, 2 de gener de 2021.

Activitats en línia 

Les restriccions per la pandèmia no permeten fer activitats presencials al Mercat, i és per això que, a més del sorteig, l'Associació d'Adjudicataris oferirà diverses propostes a través de les seves xarxes socials - Instagram i Facebook-, a més de col·laborar amb altres equipaments municipals.

Els pròxims dies 9 i 16, algunes clientes "cuinetes" que disposen de perfil d'Instagram posaran a disposició de tothom les seves receptes de cuina de Nadal.

El 21 de desembre, i en col·laboració amb la biblioteca Mestre Martí Tauler, es recomanaran diverses lectures de Nadal. Les recomanacions es podran seguir en directe, a partir de les 12h, en un Instagram compartit dels dos equipaments.

També en directe, a través de l'Instagram de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal, es podran seguir els contes infantils de la Berta del Poblet, el 22 de desembre i el 4 de gener a les 12h.
 
Finalment, les escoles de música i d'art municipals de Rubí col·laboraran amb el Mercat amb un concert, el 29 de desembre (18h), que es podrà veure en directe al Facebook i l'Instagram de l'Associació d'Adjudicataris; i amb tallers infantils que s'oferiran a través d'un directe compartit amb l'escola edRa, el 30 de desembre a les 12h.