L'Ajuntament signa un crèdit de 4 milions d'euros amb la Diputació de Barcelona

Gràcies a aquest conveni l'Ajuntament de Rubí obté una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial

per RubiTV.cat , 19 de desembre de 2018 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Marc Castells, el president de la Diputació de Barcelona ha signat aquest dilluns diversos crèdits amb diferents alcaldes, alcaldesses i representants de 21 ajuntaments per un valor total de 51,25 milions d’euros, dos dels quals han estat subvencionats per la corporació. Rubí és dels municipis que s'ha beneficiat d'aquesta iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona i el Banc Sabadell. La diputació mateixa subvencionarà part del crèdit i el municipi gaudirà d'una línia de préstecs en condicions favorables.

Concretament, el nostre ajuntament ha signat un crèdit per valor de 4 milions d'euros, 171.000 dels quals han estat subvencionats per la corporació.


L'objectiu d'aquest Programa de Crèdit Local és reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions, uns crèdits que poden sol·licitar tots els Ajuntaments i Entitats Municipals Dependents de la província de Barcelona.

Durant el 2017, un total de 56 poblacions es van beneficiar d'aquests crèdits, arribant a gairebé 160 milions d'euros, dels quals 6.500.000 eren subvencionats per la diputació. 

 

Participació